Restaurang i Halmstad – Ett matställe för alla smaker

The Bulls är en välkänd restaurang i Halmstad.

Restaurangen startade redan 1995 av engelsmannen David Perry under namnet The John Bull Pub. 1998 togs restaurangen över av Roger Krook och Peter Rooth som bytte nam på restaurangen till The Bull´s Pub. Från och med 2016 drivs restaurangen av Niklas Wentzel och Johan Hedberg (i samarbete med tidigare ägaren Roger Krook).

Restaurangen har en lång och rik historia men en sak som inte har ändrats under resans gång är restaurangens fokus på god mat och vällagad mat i en mysig och trevlig miljö.

Restaurangens lokaler och dess historia

Restaurangen (som är belägen i centrala Halmstad vid Lilla torg) ligger i en byggnad som en gång var Halmstads brandstation. Lokalen stod färdig redan 1901 och användes som brandstation fram till 1969.

Från 1969 och fram till 1994 användes lokalen som en träningsanläggning där man bland annat tränade brottning, badminton och judo.

1995 gjordes lokalen om till en pub av John Perry och har sedan dess varit en naturlig mötesplats för boende i Halmstad som vill äta och dricka gott i en trevlig miljö i lokaler med anor ända tillbaka till 1900-talets början.

Halmstads största uteservering

The Bulls Pub har sedan länge varit känt för att ha Halmstads största uteservering med utsikt över Lilla torg.

Från och med i år (2020) kommer uteserveringen att bli ännu större då vi gör om och öppnar upp gamla Bakfickan som tidigare drevs av Pio Matsal och bar. På vår nya uteservering kommer du att kunna njuta av god mat och dryck i en härlig miljö med fantastisk atmosfär.

I vår nya uteservering finns det en loungedel med öppet tak där du kan njuta av solen.

Dagens lunch i Halmstad

Vi tillagar vår lunch på färska råvaror där all mat lagas från grunden. När du äter dagens lunch hos oss kan du förvänta dig god mat i en mysig miljö oavsett om du sitter ute eller inne.

Vi ordnar glutenfria och laktosfria alternativ på plats och det är bara att säga till när du beställer din lunch så ordnar vi till något just för dig.

Om du har andra allergier så vill vi även kunna lösa detta på bästa sätt och då är det bra om du kontaktar oss innan besöket så att vi kan ta fram en lunch utifrån dina förutsättningar. Hos oss ska alla vara välkomna att njuta av god mat.

Om vår mat

Hos oss på The Bulls hittar du internationell mat med finess. Vår meny byts ut efter årstiderna och våra rätter innehåller alltid färska råvaror.

Vårt strävan är att alltid erbjuda en spännande meny med både klassiker man känner igen så väl som nya och spännande matkombinationer.

Om våra drycker

Vi har ett stort utbud av öl, vin, whiskey, rom, lättdrycker och andra destillat där vi framförallt samarbetar med Carlsberg, Hermansson & CO, Bacardi och NIGAB.

Är du sugen på att gå ut på en After Work med jobbet eller ha en tjej-kväll eller grabb-kväll med en drink eller cocktail i mysig miljö så är vi rätt ställe för er.

Vill du äta gott Halmstad?
Då är du välkommen att boka bord här.

Restaurang Halmstad
Matställe i Halmstad